Het is niet te geloven MIKE, maar koffieprut is zo nuttig!

Niet alleen is koffie lekker en gezond (als je de artikelen moet geloven) maar koffieprut is ook nog eens voor allerlei zaken te gebruiken. Vooral in de tuin zijn ze nuttig om slakken weg te houden, bloemen blauwer te maken, lekker veel wormen te krijgen (in je tuin dat is) en champignons kweken.

En nog 5 andere manieren waarop je koffiprut kunt gebruiken:

5. Katten verjagen

#caturday is achter de rug. Dus die beesten die in je tuin zitten te schijten kun je hiermee verjagen. Met nog wat sinaassappel schil erbij. Dat laatste zal het wel zijn, want bij ons werkte alleen koffiprut nooit.
Zoek ook eens op "cat urinating flowers"

4. Handig om je handen te wassen

Het werkt als schuurmiddel en haalt ook geurtjes weg. Handig als je net knoflook of vis hebt gesneden. Dat je dan weer een uur in de wind naar koffie ruikt is weer minder. Maar je moet je zegeningnen tellen.
Lekker schoon weer
3. Het verwijdert wallen onder je ogen

Smeer even lekker wat onder je ogen en je wallen verdwijnen als sneeuw onder de zon.
Waarom niet een koffieprut bad eigenlijk?

2. Smeer het over je lichaam om je zomerbruine teint te verlevendigen

Yep, gooi wat water bij je koffieprut, kook het, laat het afkoelen en smeer het over je lichaam. Even een kwartiertje laten intrekken en afspoelen. En hop, weer lekker bruin. Als je het doet, deel dan even de de foto's!
Gegarandeerd resultaat


1. Luchtverfrisser voor in de auto

Verzamle wat koffieprut, doe het in een ouwe panty en hang het op in je auto. Heerlijk, net alsof je weer in een nieuwe auto rijdt. Schijnt.


Zelf nog tips voor hoe je koffieprut kunt gebruiken? Deel ze in de comments!


0 reacties :

Een reactie posten